3/2/10

CONSULTA per la INDEPENDENCIA de CATALUNYA a IRLANDA (CICI)


Dret a vot: Tots els ciutadans majors de 16 anys que hagin nascut en qualsevol indret de la nació catalana, tingui el passaport que tingui. Hauran d’acreditar que han nascut a qualsevol lloc de la nació catalana i que estan visquent en un municipi de Irlanda, país on es fa el referèndum.


Documents a presentar per poder votar: Per a poder exercir el dret a vot, els votants hauran de mostrar una Prova d’Identitat (Document oficial com ara Passaport, Document d’Identitat o Permís de Conduir del indret de la nació catalana que hagin nascut) i també una Prova de Direcció d’Irlanda (PPS number, factura recent,...) on hi consti el nom del votant i la direcció on viuen a Irlanda.


Data de la Consulta: Dissabte 24 d’abril


Lloc de la Consulta: De moment el lloc prioritari és l’edifici emblematic de la GPO (General Post Office) situat a O’connell Street. Encara per confirmar, seguiu atents a la website per tal de rebre confirmació.

A la vegada estem treballant per a que es pugui dur a terme a altres punts d’Irlanda, per exemple a Galway i a Irlanda del Nord.


Sistema Electoral: Sera possible exercir el dret de vot tant per correu com per vot presencial. Per tal de respectar al maxim la rigorositat i la proteccio de dades. Un pic els vots s’hagin comptat, totes les dades dels votants i els vots seran destruits.

NOTA IMPORTANT: **** Si esteu interessats en votar per correu postal, siusplau posa't en contacte amb nosaltres via correu electronic a irlandadecideix( @ ) gmail.com i et confirmarem les instruccions de com poder votar per correu.*****

També ens podeu contactar al mateix correu electronic per qualsevol altre dubte, informació o per mostrar el vostre suport si així ho voleu.

També es recolliran signatures de ciutadans que vulguin participar en l’acte democratic, tot indicant si la persona signant dona suport a que la nació catalana pugui celebrar el referendum per la independencia de Catalunya/Els Paisos Catalans. Aquestes signatures seran enviades al parlament de Catalunya.


Campanya i Promoció: , Per a més informació i mostrar el vostre suport, podeu seguiu-nos via Facebook i Twitter.



Publicació dels resultats

La Junta Electoral dura a terme ;a publicació dels resultats sera feta a la web. A més a més, els resultats seran comunincats i enviats a tots els mitjans de comunicació d’Irlanda i de Catalunya, també a a la coordinadora nacional de les consultes i a www.decidim.cat .

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP