11/7/10

Exit rotund d'assistencia a la Concentracio per la Independencia de Catalunya a Dublin.

La concentració de Dublín ha estat un èxit rotund. Tot i la pluja s'han aplegat gairebé un centenar de persones que s'han assabentat de l'event per vies molt diverses: facebook, el boca-orella però també per haver estat publicat per varis mitjans a Internet, entre els quals Vilaweb.
La concentració es va realitzar enfront la General Post Office de Dublín, edifici simbòlic de la Guerra d'Independència d'Irlanda, a la mateixa hora de la de Barcelona. Es va llegir un manifest i es van repartir fulletons en anglès explicant la resolució del Tribunal Constitucional, i demanant la solidaritat amb Catalunya des d'Irlanda.

Moltes gràcies a tots i totes per venir !

Prou d'Estatuts: Independencia!







Read more...

9/7/10

Tot apunt: Dema a les 5 a Dublin: Per la independencia de Catalunya


La Plataforma Irlanda Decideix convoca i fa una crida als catalans que resideixen a Irlanda per a assistir a la concentració del dissabte dia 10 de juliol a les 17:00 a la General Post Office (GPO) d' O'Connell Street, Dublín a Irlanda.
PROU ESTATUTS: INDEPENDENCIA ARA!

Facebook i al nostre Twitter.

Plataforma Irlanda Decideix
http://irlandadecideix.blogspot.com

Read more...

1/7/10

Concentració per la Independència de Catalunya a Irlanda.

Som una nació

Nosaltres decidim: Independència!


Amics i amigues,

La Plataforma Irlanda Decideix convoca i fa una crida als catalans que resideixen a Irlanda per a assistir a la concentració del
dissabte dia 10 de juliol a les 17:00 a la General Post Office (GPO) d' O'Connell Street, Dublín a Irlanda.

Des d'Irlanda Decideix, interpretant el sentiment i l'anhel dels catalans residents a Irlanda que ens van donar en sufragi amb més del 94% dels vots, considerem la via autonomista acabada i, per tant, reclamem el dret a l'autodeterminació i la independència per a la nostra nació.

Farem una concentració per a demostrar el nostre suport a Catalunya, en el seu camí cap a l'Autotederminació, la Democracia, la Solidaritat i la Llibertat.

Si us voleu adherir a aquest bloc ho podeu fer des d'aquest bloc mateix. També podeu trobar informació al Facebook i al nostre Twitter.

Plataforma Irlanda Decideix
http://irlandadecideix.blogspot.com

Read more...

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP