8/9/10

Diada Nacional de Catalunya a Dublín (Irlanda)

L’11 de setembre és la Diada Nacional de Catalunya. Aquest dia, el país recorda la desfeta de 1714, reivindica la recuperació de les llibertats perdudes fa 300 anys i reclama el dret a decidir lliurement el propi futur, com a garantia per construir una societat justa i autènticament democràtica.


Com venim fent durant els darrers anys, a Irlanda també commemorem la Diada Nacional de Catalunya amb l’objectiu de posar de manifest la voluntat del poble català de fer sentir la seva veu i expressar el seu anhel de llibertat.


Per tant, des d'Irlanda Decideix convoquem i fem una crida a tots els Catalans residents a Irlanda i a tots els simpatitzants amb Catalunya, el dissabte 11 de Setembre a les 4 pm de la tarda (hora Irlandesa) a la General Post Office (GPO) d'O'connell Street, Dublín, Irlanda, per tal de mostrar el nostre suport a Catalunya, en el seu camí proper cap a l'Autodeterminació, la Democràcia, la Solidaritat i la Llibertat.


Seguidament veurem el partit del FC Barcelona contra l'Hercules plegats amb la Penya Blaugrana de Dublín O'coneletes i a les 8 festa a l'Odeon, amb el 5e aniversari de la web www.catalansadublin.com


Us hi esperem a tots i totes!


Cordialment,Comissió Irlanda Decideix i la Penya Blaugrana de Dublín O’conneletes.

Read more...

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP