3/9/12

La marxa per la independència també arriba fins a Irlanda


Coincidint amb la marxa per la independència que recorrerà els carrers de Barcelona el proper dia 11 de Setembre, la plataforma “Irlanda per la Independència de Catalunya” vinculada a l’ANC, organitza una concentració per la independència de Catalunya, tot convocant els catalans que hi resideixen i els simpatitzants amb el nostre país. Es reuniran davant l'edifici més emblemàtic del centre de la capital irlandesa. Es tracta de la GPO (General Post Office - Oficina de Correus) i és emblemàtica perquè fou el lloc on s'inicià l'aixecament de pasqua de 1916 que, un temps més enllà, dugué el país a la independència parcial.


Aquest proper dia 11 de Setembre, els catalans residents a Irlanda també estan convocats a la concentració per l’estat propi i tornaran a sortir al carrer per reclamar les llibertats de les terres de parla catalana tot coincidint amb la marxa multitudinària que s’espera a Barcelona. Tal i com apunten des de l’organització: “Els catalans que vivim a l’estranger estem atents a la situació que viu el nostre país i veiem clarament que l’única via per a sobreviure és aconseguir l’Estat propi. Som conscients de l’important moment històric que està vivint Catalunya tot obrint les portes cap a la independència i evidentment volem posar el nostra gra d’arena per a que això passi l’abans possible, cal enfilar definitivament el camí cap a la independència. Des de fora es veu molt més clar que el proces cap a la independència és ja imparable i la meta final és ja només qűestió de temps“.


La comunitat catalana a Irlanda ja ha organitzat altres mostres de solidaritat amb Catalunya, com ara l’exitosa consulta per la independència celebrada el 2010 o la concentracio del 10J. Com anteriors vegades, es preté donar informació als irlandesos i turistes, tot explicant la data en concret, la Història de les terres de parla catalana i mostrar com d’aprop està el poble català de recuperar la llibertat i esdevenir un Estat propi tot decidint el seu futur amb dignitat.


Seguiu-nos al Twitter: https://twitter.com/IrlandaxIndepen

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP