3/8/14

V en suport de la independència de Catalunya a Dublín - 23 d'agost 2014

(In English below)
Amigues i amics,

L'11 de setembre, milions de catalans mostraran, de nou, la seva determinació per construir pacíficament i democràticament un nou Estat a Europa. Així, drets i organitzadament, una multitud de persones faran una V gegant al llarg de les dues principals avingudes de Barcelona, la Gran Via de les Corts Catalanes i la Diagonal. Aquesta iniciativa serà el tercer gran esdeveniment organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) després de la "Via Catalana" de l'any passat, que va reunir més de 2 milions de persones que es van unir en una cadena humana de 400 km de nord a sud de Catalunya; i la manifestació "Catalunya, nou Estat d'Europa" de més d’un milió i mig de persones a Barcelona el 2012. Enguany centenars de milers de catalans i amics de Catalunya farem una V mostrant que volem i Votarem per expressar la nostra Voluntat en favor de la Via democràtica cap a la independència.

Molts de vosaltres viatjareu a Catalunya aquest 11 de setembre per ser una ajudar a omplir la V, la nova Via Catalana cap a la Independència 2014. Però serem molts més els que ho viurem des de lluny. Aquesta distància no ha de fer-nos menys protagonistes d'un esdeveniment que farà història. 

Per això, des de l'Assembla Nacional Catalana a Irlanda (ANC Irlanda), com l'any passat, també organitzarem la V a Dublín amb tots els catalans i simpatitzants de Catalunya disposats mostrar al món que la nostra determinació d'esdevenir un estat independent és ferma, pacífica i majoritària.

Us passarem més informació en breu de l'event a Dublín però de moment, per a poder-vos contactar amb els detalls finals, us animem a registrar-vos a través del següent formulari:

Apunteu-vos via:

Dia:       23 d'Agost 2014
Hora:     16:00 (Hora irlandesa)
Lloc:       Garden of Rememberance - Parnell Square East, Dublin 1 

Estigueu atents al nostre Facebook, al web o Twitter i al correu electrònic ja que anirem posant més informació.

Salutacions cordials,
Assemblea Nacional Catalana- Irlanda
  

 


“V”, we are ready
ANC’s Council of Foreign Assemblies promotes international mobilization campaign to spread the "V" around the world

Between August 1 and September 11, more than 30 Catalan Foreign Assemblies of the ANC organize the campaign #votecatalonia to form the V in many cities and towns around the world.

Like last year with the International Catalan Way, when we organized 126 human chains around the world with over 10,000 participants, we want to mobilize the international network to multiply the "V" and explain the Catalan process of independence. Our goal is to reach everyone who supports the right to decide freely and democratically our future.

On September 11 millions of Catalans will again show their determination to build a new state in Europe peacefully and democratically by forming a giant V along the two main avenues of Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes and Diagonal. This initiative will be the third big event organized by the Catalan National Assembly (ANC) after last year’s Catalan Way, when 2 million people formed a 250 miles human chain from north to south of Catalonia, and the 1.5-million-strong demonstration in Barcelona in 2012.


REGISTER TO PARTICIPATE:

http://votecatalonia.org/en/participate/

Between 1st August and 11th September, the ANC's foreign assemblies will carry out the #votecatalonia campaign. This will replicate V's all over the world as warm ups for the one to be celebrated in Barcelona on Catalonia's national day.

In Dublin, we will do it too:

Day: 23rd of August 2014
Time: 16:00 (Irish time)
Where? Garden of Rememberance - Parnell Square East, Dublin 1

You can't miss that! Register following the link:
http://votecatalonia.org/en/participate/

Keep an eye at our Facebook, web or Twitter and email as we will keep giving updates with further information. 
Assemblea Nacional Catalana- Irlanda
  

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP