8/9/15

IMPORTAAANT!!!!! DATA LÍMIT: 10 de setembre

IMPORTAAANT!!!!! DATA LÍMIT: 10 de setembre

Benvolguts, benvolgudes,

Davant d'una fita tan important com és el 27 de setembre del 2015 i les dificultats que històricament tenen els catalans per votar des de l'estranger, aquest any l'ANC i el FIEC ens hem posat d'acord per informar als nostres socis de la possibilitat de ser testimonis del procés electoral als consolats i seccions consulars i de demanar-hi la vostra participació.

La vostra presència als llocs de votació a l'estranger pot tenir molts efectes:

• pot ajudar a assegurar que els votants rebin suport als consulats si hi ha cap problema
• pot comunicar als consulats que prenem aquestes eleccions molt seriosament i que estem vigilant
• i pot posar en manifest davant del món el nivell de problemes que tenen els catalans a l'hora de votar des de l'estranger
Segons la LOREG, les candidatures poden tenir representants presents durant el període de votacions, és a dir entre el 23 i el 25 de setembre, en l'horari del consolat o secció consular. Al final de cada dia, aquests representants poden estampar la seva signatura al precinte de l'urna i tornar-la a verificar l'endemà al matí. Els representants també poden estar presents durant la comptabilització final de la votació (és a dir, saber quanta gent hi ha votat presencialment) i comunicar aquesta informació.
L'ANC i FIEC tenim socis arreu del món. Us demanem a vosaltres si podeu passar unes quantes hores al consolat o secció consular que tingueu més a prop. Per fer-ho, envieu un mail amb el vostre nom i cognom(s), telèfon, correu electrònic i disponibilitat entre el 23 i 25 de setembre a la candidatura que volgueu representar al consolat i ells us informaran sobre com es fa l'anomenament, i què heu de fer (i què no heu de fer).

Nom de contacte de la CUP: secretariatecnica@cup.cat
Nom de contacte de Junts x Sí: exterior@juntspelsi.cat

Heu de respondre abans del 10 de setembre.
Si voleu mantenir-nos informats sobre la vostra participació, podeu incloure'ns en el cc del mail i així, si resulta necessari fer ressó mediàtic, us podrem contactar directament, i viceversa.

Gràcies per la vostra col•laboració.

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

Total de visualitzacions de pàgina:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP